Bedrijfsfeest in de kantine vieren?

Jullie hebben zin een bedrijfsfeestje op eigen locatie, BinQ gaat het organiseren!

Je hebt interesse in het organiseren van een bedrijfsfeest in de kantine (of ergens anders) Je wil vooral weten hoe dit in zijn werk gaat? Dat snappen we! En we leggen het ook graag stapsgewijs uit in een paar overzichtelijke stappen. Hoe te werk bij het organiseren van een feest? BinQ Events helpt je hierbij.

Stap 1: Doelen stellen voor je kantine bedrijfsfeest.

Bij het organiseren van een bedrijfsfeest op locatie komt veel kijken. Een budget bepalen, een passende locatie kiezen, een boeiend programma samenstellen, voldoende deelnemers werven… Er zijn talloze zaken waar je rekening mee dient te houden. Het kan daarom lastig zijn om te weten waar je moet beginnen en wat je vooral niet moet vergeten! Het organiseren van een bedrijfsfeest is een vak. Ons vak!

 

Bedenk wat jullie willen. Wat is het doel van jullie feest. Mensen laten verbinden? Een jubileum vieren? Of gewoon een feestje. Een bedrijfsfeest kan een extra lading krijgen als goed voor je hebt wat je wilt. Deel dit met ons. Wij kunnen je in het proces begeleiden. 

Feesten is immers ons vak, we helpen je graag om een grandioos feest te krijgen en een mooie herinnering over te houden. 

"BinQ: Zo gaan wij te werk bij het organiseren van een feest"

Hoe te werk bij het organiseren van een feest
Hoe te werk bij het organiseren van een feest

Stap 2: Stel jezelf de vraag: "Is de kantine wel een geschikte locatie voor het bedrijfsfeest?"

Misschien wel het belangrijkste onderdeel van je evenement: de locatie. De locatie moet aansluiten bij de doelgroep en de deelnemers inspireren. De uitstraling van de locatie speelt een grote rol bij de gehele ervaring die de bezoekers hebben. Jullie eigen kantine kan vaak prima! Het kost wat organisatorisch talent, maar goed dat wij dit in handen hebben. Jullie eigen locatie kan in bijvoorbeeld in AmsterdamRotterdam, Maastricht of Eindhoven liggen.

Daarnaast is de bereikbaarheid van de locatie essentieel. Komen de bezoekers uit het hele land? Dan is het handig om een centraal gelegen locatie te kiezen. Ga voor een locatie die zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken is.

Stap 3: Wanneer is je bedrijfsfeest in de kantine mogelijk. Check de datum!

De keuze voor de locatie en de datum zijn nauw met elkaar verbonden. Je moet hierbij de belangen van de datum en de locatie tegen elkaar afwegen. Wanneer je verbonden bent aan een vaste datum, moet je bijvoorbeeld de organisatie van je bedrijfsmiddelen daar omheen plannen.

Houd bij het kiezen van een datum altijd rekening met vakanties, feestdagen en andere belangrijke evenementen en bedrijfsfeesten. Je wilt natuurlijk niet een bijeenkomst organiseren dat samenvalt met een feestdag of ander groot evenement van bijvoorbeeld je grootste klant!

Wij van BinQ Events kunnen je hier prefect in adviseren.

Hoe te werk bij het organiseren van een feest
Hoe te werk bij het organiseren van een feest

Stap 4: Kantine check, bedrijfsfeest check. Nu nog een goed programma.

De invulling het programma, foodconcept, drankjes, aankleding, styling, dj, band, personeel, entertainment, meubilair, tenten, goodie-bags…. daar zij wij ook voor.

Maak dus van jullie bedrijfsfeest een succes. Het enige wat wij nodig hebben is een locatie, een datum, stromend water en elektriciteit. De rest regelen we allemaal op jullie locatie. Zo kun je zelf samen met je collega’s genieten van jullie bedrijfsfeest.

Ook een vet bedrijfsfeest laten organiseren?
BinQ laat hier zien hoe wij als event bureau te werk gaan bij het organiseren van een feest.
Jouw feest! op jullie locatie.