BinQ Events organiseert het gezelligste bedrijfsfeest op eigen jullie locatie

Een bedrijfsfeest organiseren in regio Enschede

Bedrijfsfeest organiseren in Enschede op eigen locatie

Jullie willen een bedrijfsfeest, personeelsfeest, jubileum of themafeest organiseren op jullie eigen locatie in Enschede? Nou dat kan! Wij gaan voor jullie professioneel te werk en laten niets aan het toeval over. Samen maken we er gegarandeerd een tof feest van!

Jullie feest in regio Hengelo

Zijn jullie op zoek naar een evenementenbureau om een super gaaf personeelsfeest te organiseren op jullie eigen locatie in Enschede.  We hopen je dan ook graag op weg te helpen met leuke en waardevolle informatie voor een personeelsfeest Enschede.

Per jaar organiseren wij van BinQ Events wel zo’n 200 feestelijkheden voor iedere doelgroep en op elke denkbare plaats. Je hoeft zelf niets te ondernemen. Alles wordt voor jullie geregeld om dat spetterende bedrijfsfeest in Enschede voor elkaar te krijgen.

We wensen je alvast veel plezier toe met je collega’s tijdens je bedrijfsfeest in Enschede en hopen op een (nog) betere werksfeer in je bedrijf. Want vergeet niet Twentse nachten zijn ook lang en wij kunnen het weten!

Themafeest organiseren op locatie

Organiseer eens een leuk themafeest in Enschede

Een themafeest is misschien net dat geen jullie voorgenomen bedrijfsfeest in Enschede nodig heeft. Wij van BinQ Events voeren met ons label themafeest.nl wel 20 verschillende soorten themafeesten. Van een hossend oktoberfeest in Enschede tot een stijlvolle Viva Las Vegas party op jullie eigen bedrijfslocatie in Enschede.

Kun je niet kiezen tussen al die leuke themafeesten? Dan combineren we gewoon verschillende themafeesten! Foute ’80 party of een Hollandse Bingoavond het kan allemaal bij BinQ.

Wij kenmerken ons door mee te denken, jullie goede ideeën aan te vullen en vervolgend en ook uit te voeren. Dat laatste is best bijzonder, de meeste collega evenementenbureau besteden namelijk deze fase uit.

Jullie jubileum das pas reden voor een feestje

Een jubileum is altijd een fantastische reden om een feest te vieren. En dan doe je natuurlijk samen op jullie eigen locatie in Enschede  Gewoon lekker op eigen terrein, op de etage of in de bedrijfshal. Het maakt ons niets uit, wij komen gewoon met onze spullen een echte feestlocatie maken bij jullie in Enschede.  We stylen jullie locatie zoals je deze niet meer terug kent. En na het feest? dan ruimen we alles weer netjes op.
Afgelopen jaren hebben nogal wat jubilea mogen organiseren voor bedrijven bij jullie uit buurt. Van kleintjes van 50 personen tot complete bedrijfsevenementen van 3000 gasten. Niets is ons te gek en we hebben allemaal al eens gedaan.

 

organisatie bedrijfsfeest door evenementenbureau op eigen locatie
Althal met transparant dak

We komen graag vrijblijvend bij jullie in Enschede langs!

In indeling van de ruimte, de styling van de locatie, de uitnodigingen, soorten drank, bar en tappunten. Wat voor soort tent, aluhal, stretchtent, ivory tent, feesttent? Op jullie bedrijfsfeest in Enschede om je aan alles gedacht hebben om jullie bedrijfsfeest te laten slagen.

Of wat te denken van de culinaire invulling. Wij van BinQ beschikken zelf over een aantal foodtrucks, mobiele keuken eigen keukenbrigade en bedienend personeel. Niet alleen de concepten maar ook de uitvoering. En dit komen we graag bij jullie op locatie in Enschede vertellen. Direct een afspraak met ons. Klik dan hieronder op de button!