BinQ Events organiseert het gezelligste bedrijfsfeest op eigen jullie locatie

Themafeest organiseren in Haarlem

Ideaal als invulling van jullie bedrijfsfeest, afdelingsfeest, jubileumfeest of personeelsfeest.

Jullie willen een bedrijfsfeest, personeelsfeest, jubileum of themafeest organiseren op jullie eigen locatie in Haarlem? Wat dacht je van een themafeest op jullie eigen locatie. Je kunt dan denken aan een feest in de kantine, feest op de  parkeerplaats of feest in jullie bedrijfshal. Wij van BinQ Events toveren elke werkplek om tot een feestlocatie ook die van jullie in Haarlem. Onze themafeesten zijn allemaal uniek, altijd 100% maatwerk en super origineel. Jullie zullen genieten, reken daar maar op. 

Themafeest organiseren in Haarlem

Jullie locatie wordt een themafeest locatie! Wij hebben het in huis om van jullie locatie een sfeervolle feestlocatie te maken. Compleet met bar, meubilair, verlichting, geluid en ook styling. Naast deze faciliteiten hebben wij van BinQ ook onze eigen mobiele keuken, foodtrucks en BBQ. Ons eigen horecapersoneel geheel in stijl gekleed zorgt er voor dat jullie op jullie eigen feest niets te kort komen. We bouwen dan ook alles in een halve dag op, draaien jullie feest tot in de puntjes! en nemen daarna ook alles weer mee naar huis.

Zo heb je zo min mogelijk last van ons en kan jullie bedrijfsvesting in Haarlem gewoon doorgaan zoals jullie gewend zijn. Wel zo handig!

Themafeest organiseren op locatie
Themafeest organiseren op locatie

Uit welke themafeesten kunnen we kiezen?

Themafeest Back to the '80 & 90

Weet je het nog? Beatrix wordt koningin, de compact disc verovert de muziekmarkt, de magnetron wordt geïntroduceerd en de walkman is razend populair. Als populaire man heb je een matje in je nek, wordt je draaierig van je Rubiks Cube en kijk je naar MTV. Het themafeest back to the ’80&’90 is jouw op het lijf geschreven!
Het wordt een feest van herkenning dit themafeest. De dames volgen de mode die bepaald wordt door voorbeelden zoals Cyndi Lauper (Girls just wanna have fun…), Madonna en The Kids from Fame. In 1985 zoekt Wubbo Ockels het hoger op en in 1988 is Nederland oranje gekleurd en zijn “we” Europees kampioen! Themafeest organiseren in Haarlem, dat doet BinQ Events voor jullie.
Themafeest organiseren op locatie
fotue party

Proud 2B Fout - de foute party!

De aankleding van het feest sluit volledig aan op de dresscode, namelijk zo fout mogelijk! De themafeest aankleding zal bestaan uit veel felle kleuren en glitters. Tijgerprinten met ballonnen en slingers in allerlei kleuren. Als de foute dresscode nog niet voor genoeg spektakel zorgt dan doet de LED dansvloer dat wel. Een verlichte dansvloer met veel foute kleuren krijgt de voeten zeker van de vloer!

De muziek is geregeld en de beste themafeest DJ. Hij draait de lekkerste foute nummertjes voor jou en je collega’s . Dansen op de muziek van ABBA zorgt gegarandeerd voor de juiste sfeer op jouw themafeest Proud 2b Fout! op jullie vestiging in Haarlem.

 

 

Oktoberfest 2.0 organiseren in Haarlem

Of het nu in een tent op het eigen terrein of in bedrijfshal is, wij toveren jullie locatie om tot een Oktoberfeest locatie. Haal de dirndl en lederhosen uit de kast: het is tijd voor het themafeest Oktoberfeest!

Oktoberfest themafeest organiseren Haarlem

De lange picknicktafels zijn, zoals het hoort, voorzien van blauw-wit geblokt tafelzeil. Op tafel staan traditionele Duitse lekkernijen als pretzels, Lebkuchenherzen en planken met diverse koude hapjes. Neem plaats en geniet van de traditionele Beierse sfeer! Daag je collega’s uit voor de Oktoberfest games. Ben jij de koning in bierpulschuiven of de krachtpatser bij curling? Ga de strijd aan en win eeuwige roem! 

oktoberfest 20
Gooische party

de Hilarische Gooische Fuif

Boek het hilarische Gooische themafeest de Gooisch Fuif, beleef een onvergetelijk avondje uit. Jullie worden ontvangen op jullie eigen locatie in Haarlem door onze Gooische staf. personalcoach en stylist met een heerlijk glaasje bubbels.

Van boa’s, pumps, gala jurken tot aan over de top themakleding. Alles is hier te vinden om jullie loactie om te bouwen tot een echte Gooische Fuif. Loop jij de catwalk op als een look a like van Claire, Anouk, Cheryl of wordt het toch Willemijn òf heeft de personal coach het toch niet helemaal begrepen…

the Great Gatsby party

De feestende miljonair Jay Gatsby (The Great Gatsby) is onze inspiratiebron voor dit roerige themafeest. De dames gaan in Flapper-dress en de heren in een elegant pak. Bij de gadgetbar maak je je outfit compleet met Charleston-bandjes, parelkettingen en bolhoedjes. In de illegale locatie (zogenaamde speakeasy) geniet je van een uitbundig feest met cocktails, goktafels en live optredens.

What happens in… Velen gingen op jacht naar de American Dream, zoals de feestende miljonair Jay Gatsby in de film The Great Gatsby. In de 20s werd ook de basis gelegd voor het huidige concept van modetrends. Kortom, genoeg haakjes voor een The Great Gatsby Party! themafeest in Haarlem.

Themafeest de Après-ski party

Lederhosen, lederhosen en nog eens Lederhosen. En een Tiroler hoedje. Goed, skikleding mag ook. En dan het liefst een beetje van die foute jaren ‘80 skipakken met originele Carrera skibril met vergeeld glas. Toen we zelf een keertje naar een Après-ski feest gingen, schminkten we ons gezicht bruin met een skibril-afdruk. De voorpret was al super leuk!

Hoe gek wil je het maken? Het feestprogramma stellen we in overleg met jou samen. Denk aan een podiumprogramma met een goede Après-ski DJ die de allergrootste feesthits draait zoals Leef, Anton aus Tirol, Wir wollen die Eisbären sehen en Joana. Dit wordt een top themafeest op jullie eigen locatie in Haarlem.

Helemaal Holland themafeest

Collega’s die hun Hollandse outfit compleet willen maken kunnen terecht bij de gadget bar met Hollandse feest items. Op het podium staat onze favoriete en super energieke meezing-band Hou van Holland Live al klaar. Deze meezingband zingt klassiekers zoals ‘Even aan m’n moeder vragen’, ‘Ademnood’ en ‘De meeste dromen zijn bedrog’ maar ook hits zoals ‘Leef’ en ‘Parijs’. Je begrijpt het, er mag gedanst worden! Ken je dat?

Helemaal Holland themafeest organiseren in Haarlem.

Terug van weggeweest is karaoke! En eigenlijk vinden we dat heel erg leuk. In de subzaal kun jij je zangtalenten laten zien bij de Hou van Holland Karaokeshow! Je kiest jouw favoriete Hollandse hit, pakt de microfoon en bezorgt je collega’s een mooie show. Op het themafeest Helemaal Holland op jullie eigen feestlocatie in Haarlem.

helemaal holland

Themafeest Wild Wild West

Op themafeest Wild Wild West krijgt het volledig country en western gevoel. Jullie locatie in Haarlem zal omgetoverd worden naar een saloon. Binnenkomen via klapdeuren en een plekje zoeken aan een tafel in de vorm van een grote ronde ton. De houten bar met stoere western bartender zal jouw favorieten drankje inschenken.

Jullie locatie wordt aangekleed met houten kratten, tonnen en grote wielen. Er zal een Western DJ aanwezig zijn die de klassieke country en western muziek draait. Uiteraard zijn naast de gasten de DJ en bartender ook leuk verkleed om het thema te versterken.

Winter Wonderland themafeest

tap binnen in een sprookjesachtige winterwereld met sneeuwpoppen, ijzig mooie verlichting en witte engelen. Dit themafeest Winter Wonderland  in Haarlem is b-r-r-r-r-iljant!

De witte loper is uitgerold en de winterse engelen staan jullie al op te wachten. Het is fris buiten en snel gaan jullie naar binnen.

Gelukkig warmt de DJ je snel weer op met zijn opzwepende muziek. Ga los op de funky LED dansvloer en dance the night away. Deze magische avond herbeleven? Laat je dan vastleggen door onze sneltekenaar op een humoristische wijze of ga als sneeuwkoning op de foto in onze fotohoek. Een sprookjesachtig winterfeest!

winter wonderland

Ook een vet themafeest op eigen locatie organiseren? BinQ Bellen 0735325587